Mediacourant.nl
23-11-2012 13:44

Tv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met net

Tv-programma PowLitie vangt dief met net

Het tv-programma PowLitie laat vrijdagavond zien hoe zij letterlijk boeven vangt. De makers wierpen een net op een jonge man die van plan was goederen te stelen. Dat heeft omroep PowNed aangekondigd.

Op klaarlichte dag parkeerde het productieteam een vrachtwagen, die op een onbewaakt moment wachtte om gelost te worden. Een jonge man met een buitenlands uiterlijk verkent de omgeving, waarna hij toeslaat. Maar daar liet PowLitie hem niet mee weg komen.

Op het moment dat de jonge man de dure koptelefoons vasthield, wierpen de makers van afstand een net over hem heen, waardoor hij niet kon vluchten.

Hoe dat afloopt, is vrijdagavond om 21.50 uur te zien op Nederland 3.

© Mediacourant.nl

Tv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netMediacourant.nl2012-11-23T13:44:092012-11-23T13:44:09Tv-programma PowLitie vangt dief met netHet tv-programma PowLitie laat vrijdagavond zien hoe zij letterlijk boeven vangt. De makers wierpen een net op een jonge man die van plan was goederen te stelen. Dat heeft omroep PowNed aangekondigd. Op klaarlichte dag parkeerde het productieteam een vrachtwagen, die op een onbewaakt moment wachtte om gelost te worden. Een jonge man met een buitenlands uiterlijk verkent de omgeving, waarna hij toeslaat. Maar daar liet PowLitie hem niet mee weg komen.Op het moment dat de jonge man de dure koptelefoons vasthield, wierpen de makers van afstand een net over hem heen, waardoor hij niet kon vluchten.Hoe dat afloopt, is vrijdagavond om 21.50 uur te zien op Nederland 3.© Mediacourant.nlTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met netTv-programma PowLitie vangt dief met net